Nederlands English

Contact praktijk Suzanne Janssen - natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Contactgegevens

Praktijk Suzanne Janssen
Prins Mauritslaan 13
6571 CT Berg en Dal
telefoon: 06-83897187
email: info@praktijksuzannejanssen.nl
Lid van: CAT-vergoedbaar
KvK: 68072309
AGB code: 90103364
AGB praktijk: 90062730

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie! We kunnen dan samen kijken of je met je klacht bij mij terecht kunt. Mocht het nodig zijn dan verwijs ik je door. Ook als je vragen hebt over mijn wijze van behandelen, neem ik graag de tijd om deze vragen te beantwoorden.

Mocht je liever een consult via telefoon of beeldbellen willen, is dat in veel gevallen ook mogelijk.

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00u.

 

Contactformulier

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Ik streef ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je bericht.

  Je naam en mailadres worden alleen gebruikt om je bericht te beantwoorden en worden nooit verstrekt aan derden. Zie de privacyverklaring voor verdere informatie hoe er met je gegevens wordt omgegaan.

   

  Route en openbaar vervoer

  Berg en Dal ligt tegen Nijmegen-Oost aan. Er is voldoende parkeergelegenheid op het pleintje voor de praktijk.
  De praktijk is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op station Nijmegen kunt u lijn 8 richting Berg en Dal nemen en uitstappen bij halte De Meerberg. Het is dan nog maar 3 minuten lopen naar de praktijk.

  Bereikbaarheid voor minder-validen

  De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via de trap. De trap heeft aan beide kanten trapleuningen voor extra steun. Bent u minder valide en is het desondanks voor u niet mogelijk om de praktijkruimte te bezoeken, laat het even weten dan kijken we wat alternatieve mogelijkheden zijn.

   

  Klachten en geschillen

  Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen.nl. Ik werk als CAT-therapeut ook volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode/
  Indien u een klacht hebt en we er onverhoopt samen niet uitkomen, kunt u deze melden bij de GAT. 

   

  Privacy

  Vanuit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is iedereen die met persoonsgegevens werkt verplicht de betrokkenen te informeren over de verwerking van hun persoonsgegevens. Ook als therapeut werk ik met uw persoonsgegevens en leg ik een dossier aan. Meer informatie over hoe ik met uw gegevens om ga, vindt u in de Privacy verklaring.