Nederlands English

Contact praktijk Suzanne Janssen - natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Contactgegevens

Praktijk Suzanne Janssen
Prins Mauritslaan 13
6571 CT Berg en Dal
telefoon: 06-83897187
email: info@praktijksuzannejanssen.nl
 

KvK: 68072309
AGB code: 90103364
AGB praktijk: 90062730

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie! We kunnen dan samen kijken of je met je klacht bij mij terecht kunt. Mocht het nodig zijn dan verwijs ik je door. Ook als je vragen hebt over mijn wijze van behandelen, neem ik graag de tijd om deze vragen te beantwoorden.

Mocht je liever een consult via telefoon of beeldbellen willen, is dat in veel gevallen ook mogelijk.

 

Contactformulier

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Je naam en mailadres worden alleen gebruikt om je bericht te beantwoorden.
  Ik streef ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.

   

  Route en openbaar vervoer

  Berg en Dal ligt tegen Nijmegen-Oost aan. De praktijk is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op station Nijmegen kunt u lijn 8 richting Berg en Dal nemen en uitstappen bij halte De Meerberg. Het is dan nog maar 3 minuten lopen naar de praktijk.

   

  Klachten en geschillen

  Als CAT therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Dit wordt geregeld via de rijkserkende Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
  Indien u een klacht hebt en we er onverhoopt samen niet uitkomen, kunt u deze melden bij de GAT. 

  Privacy

  Vanuit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is iedereen die met persoonsgegevens werkt verplicht de betrokkenen te informeren over de verwerking van hun persoonsgegevens. Ook als therapeut werk ik met uw persoonsgegevens en leg ik een dossier aan. Meer informatie over hoe ik met uw gegevens om ga, vindt u in de Privacy verklaring Praktijk Suzanne Janssen.