Nederlands English

Praktijk Suzanne Janssen - Natuurgeneeskunde, NEI en Luisterkind goede ervaringen

Ervaringen NEI (Neuro Emotionele Integratie)

Enkele voorbeelden van hoe cliënten een NEI sessie hebben ervaren:

‘Ik kwam bij Suzanne in de praktijk voor een NEI-sessie. De praktijkruimte is aangenaam, rustig en licht. Suzanne geeft je de tijd om even te landen voordat ze met de sessie begint. Dat is prettig, want daardoor krijg je het gevoel welkom te zijn en dat je je niet hoeft te haasten. Wat mij het meest opviel tijdens de sessie was haar rust en professionaliteit. Er worden geen lukrake interpretaties gedaan, maar alle vragen worden neutraal gesteld en met behulp van de biotensor wordt er steeds gerichter naar de kern van de hulpvraag toegewerkt. Wat overigens verrassend verhelderend en confronterend was.

Het bracht precies dat naar de oppervlakte wat al jaren net buiten mijn bewustzijn lag, zodat er inzicht ontstond in de belemmering waarvoor ik kwam. Vervolgens werden er concreet handvatten gegeven om met dit nieuwe inzicht het belemmerend patroon te kunnen doorbreken. Ik sta elke dag kort stil bij wat de sessie me gebracht heeft. Voor mij persoonlijk is er veel verademing en lucht ontstaan aangaande mijn hulpvraag na deze ene sessie. De methodische en professionele aanpak van Suzanne heb ik daarbij als heel prettig ervaren’.

-Lotte –

‘Ik kwam bij Suzanne vanwege terugkerende depressieve periodes. De afgelopen jaren werden die langer en intenser. Ook kwam ik voor behandeling van mijn heftige menstruatie-buikpijn.

Ik vind het erg bijzonder dat ik nu kan zeggen dat ik me al 2 ruim maanden heel goed en stabiel voel. Er is iets groots op een diepere laag veranderd. Wat een kracht gaat er uit van deze manier van werken. Het raakte me wat er allemaal naar voren kwam als achterliggende oorzaken van mijn klachten. Zo bijzonder om daarmee in contact te komen. Na vier behandelingen gericht op mijn stemming voel ik me nu licht, ontspannen, energiek en liefdevol. Suzanne weet bij mij precies de juiste snaar te raken in haar manier van werken; zorgvuldig, warm, rustig en deskundig. De afgelopen twee keer ben ik bij haar geweest voor mijn menstruatie-pijn. Daar worstel ik al jaren mee. Nu heb ik de afgelopen twee maanden voor het eerst twee volledig pijnvrije menstruaties ervaren!

Lieve Suzanne, enorm bedankt!! Door jou ziet mijn leven er nu heel anders uit. Ik ga dankbaar, met vertrouwen en levenslust verder op mijn weg. Dat gun ik iedereen’.

-Warme groet, van een nog steeds verwonderde Annelieke –

‘Afgelopen vrijdag een behandelserie NEI bij Suzanne afgesloten.

Ik vergelijk NEI altijd met een CSI speurtocht in het verleden en daarvoor heb je als speurder/therapeut een open, onderzoekende, empathische, inventieve, flexibele en intelligente aard nodig, die je op het juiste moment de juiste vragen laat stellen. Toevallig allemaal eigenschappen die een goede filosoof(e) dient te hebben en ze zijn als in geen ander in Suzanne verenigd, wat haar in mijn ogen een erg goede NEI therapeute maakt.

Ik heb zelf ruim 20 jaar ervaring met NEI, dus weet wel een beetje waar ik over praat en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen’.

-Robin Veldema –

‘Hoi Suzanne, door jouw behandeling heb ik een pijnlijk stuk uit mijn verleden makkelijker kunnen verwerken. Voor ik bij jou binnen stapte wist ik niet waar NEI voor stond, maar je hebt het mij rustig uitgelegd waarna je de sessie begon. Ik kon voor de sessie niet goed uitleggen waar mijn pijn zat maar na je vragen en mijn antwoorden vanuit mijn onderbewuste werd het wel vrij snel duidelijk. We zijn al weer even een jaar verder, maar ik mag nog vaak even terug grijpen naar de antwoorden die naar voren zijn gekomen tijdens mijn bezoek aan jou. Nogmaals heel erg bedankt voor wat je samen mij mij hebt gedaan’.

-Warme groet Yord –

‘Na heel prettig ontvangen te worden, voelde ik gelijk de rust die Suzanne Janssen uitstraalt. Ik heb de behandeling als zeer bijzonder ervaren. Ongelofelijk hoe belemmeringen benoemd worden die ik nog niet had uitgesproken en die helemaal kloppen. Een totale verrassing uit welke hoek mijn belemmeringen ook voortkomen. Juist waarvan ik het niet had verwacht. Dit had ik nooit kunnen weten. Ik ben een ervaring rijker en voelde gelijk een rust over me heen komen die ik al lange tijd niet meer had gevoeld. Ik kan iedereen Suzanne aanraden. Na meerdere psycholoog bezoeken heb ik na dit bezoek pas eindelijk antwoord op mijn vragen waar ik al jaren mee worstel. Suzanne, bedankt!’

– Groetjes Marloes –

‘Mensen die mij kennen zullen zich afvragen waarom ik bij een Praktijk voor Natuurgeneeskunde zou consulteren. Maar er zijn van die perioden in je leven dat dingen niet meer lekker lopen. Sterker nog; dat je denkt de grip volledig kwijt te zijn en dat de dingen je gebeuren zonder dat je daar de regie nog over hebt. In die staat kwam ik bij Suzanne. Zelf wist ik niet meer aan welke knoppen ik moest draaien en liet toe dat Suzanne mij hielp.

Suzanne heeft mij onderzocht en behandeld. De vragen en twijfels die ik had verdwenen en ik kwam weer tot mezelf. De dingen in mijn leven liepen weer en ik had weer de regie over mijn leven en mijn prestaties. Ik ben erg blij dat ik deze, voor mij niet logische stap, heb gezet en haar mijn blokkades heb toevertrouwd. Het “hoe en wat” zij doet kan ik niet verklaren maar ik moet toegeven dat zij op mij een heilzame werking heeft gehad. De periode na haar behandeling voelde ik mij rustiger en zelfverzekerder. Ik heb er veel baat bij gehad en ben haar erg dankbaar’.

– Peter –

 

‘Ik ging naar Suzanne voor een emotionele klacht, namelijk het gevoel van strengheid naar mijzelf i.c.m. schuldgevoelens naar mijn kinderen toe. Door de NEI sessie ben ik erachter gekomen waar de bron hiervan ligt en heb een homeopathisch middel en een affirmatie gekregen om dit op te lossen cq te integreren. Al direct na de sessie voelde ik mij opgelucht. Het patroon van strengheid naar mijzelf is na één consult niet compleet opgelost, maar het voelt alsof er een last van mij afgevallen is. Tevens heeft Suzanne doorgemeten wat de oorzaak voor de frequente verkoudheden van mijn kinderen kan zijn. Hier kwam een zeer gedetailleerd stappenplan uit van orthomoleculaire voedingstekorten aanvullen tot vaccins ontstoren d.m.v. homeopathie. Dit proces is nog bezig en ik hoop dat ook dit verlichting brengt.

Bedankt Suzanne, ik heb mij heel goed bij de consulten met jou gevoeld. Jij geeft vertrouwen, bent geduldig en zeer betrokken en straalt veel warmte en hartelijkheid uit! Tot een volgende keer’.

–  Mevrouw Otten –

In de Wijkkrant van Nijmegen-Oost van oktober 2017 stond een uitgebreid artikel naar aanleiding van een NEI-sessie in mijn praktijk. Voor de vaste rubriek ‘Proefkonijn’ kwam Wijkkrantreporter Simone Kiekenbosch eens ervaren wat een NEI-sessie zoal is en doet. Klik hier om het artikel te lezen!