Tarieven praktijk Suzanne Janssen - natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Tarieven

Natuurgeneeskundige intake (1,5 – 2 uur) €135,-
Normaal consult (1 uur)   €70,-
Verlenging consult   €17,50 per 15 min
Korte consulten   €17,50 per 15 min
Telefonische consulten   €17,50 per 15 min

Natuurgeneeskundige intake (1,5 – 2 uur): €135,-
Normaal consult (1 uur):      €70,-
Verlenging consult:               €17,50 per 15 min
Korte consulten:                    €17,50 per 15 min
Telefonische consulten:       €17,50 per 15 min

Voor korte telefonische vragen (ongeveer 5 minuten) of een korte telefonische kennismaking, breng ik geen kosten in rekening.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie BATC, waardoor een groot aantal zorgverzekeraars mijn consulten (gedeeltelijk) vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Klik hier voor een globaal overzicht om te kijken welke zorgverzekeraars mijn consulten vergoeden in 2021. Neem contact op met je zorgverzekeraar om dit te controleren en om te zien wat de hoogte van de vergoeding per consult is. Ik ben er uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor of een zorgverzekeraar mijn consulten vergoed of niet, de verantwoordelijkheid om dit na te checken bij de eigen zorgverzekeraar ligt bij de cliënt! Dit omdat het vanwege de vele kleine lettertjes in de polissen van 2021 niet meer te doen is voor mij om dit allemaal na te gaan.

Let op! In 2021 vergoedt Menzis alternatieve zorg alleen uit de aanvullende pakketten Polis extra verzorgd 2 en 3 (niet meer vanuit Polis extra verzorgd 1).

Je kunt een consult tot 48 uur van te voren kosteloos verzetten of annuleren. Bij minder dan 48 uur van te voren ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Consulten op maandag dienen vóór het weekend geannuleerd te worden (dus op vrijdag vóór 18.00 uur).

Zorg moet voor iedereen bereikbaar zijn. Mochten er onoverkomelijke problemen optreden door financiële omstandigheden, dan kunnen we samen kijken hoe we hier een oplossing voor kunnen vinden.