Nederlands English

Tarieven praktijk Suzanne Janssen - natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Tarieven

Consult (1 uur)   €75,-
Consult (1,5 uur)   €110,-
Verlenging consult per 15 minuten   €18,75
Korte consulten (15 min)   €20,-
Natuurgeneeskundige intake (1,5 u)
bij fysieke klachten
  €150,-

Consult (1 uur):                                       €75,-
Consult (1,5 uur):                                    €110,-
Verlenging consult (per 15 min):         €18,75
Korte consulten (15 min):                     €20,-
Natuurgeneeskundige intake (1,5u):  €150,-
bij fysieke klachten

Voor korte telefonische vragen (ongeveer 5 minuten) of een telefonische kennismaking, breng ik geen kosten in rekening.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie CAT, waardoor een groot aantal zorgverzekeraars mijn consulten (gedeeltelijk) vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Denk aan CZ, CZdirect, Nationale Nederlanden, Avero Achmea, FBTO, OZF, De Friesland, Zilveren Kruis, Ohra, Menzis, PMA, Anderzorg, ONVZ, PNOzorg, VvAA. Bij een aantal verzekeraars is dit afhankelijk van welke polis je hebt gekozen. Het is het beste om per email contact op te nemen met je zorgverzekeraar om dit na te vragen.

Ik ben er uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor of een zorgverzekeraar mijn consulten vergoed of niet, de verantwoordelijkheid om dit na te checken bij de eigen zorgverzekeraar ligt bij de cliënt. Dit omdat het vanwege de vele kleine lettertjes in de polissen tegenwoordig het voor ons niet meer te doen is om dit allemaal na te gaan.

Je kunt een consult tot 48 uur van te voren kosteloos verzetten of annuleren. Bij minder dan 48 uur van te voren ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Consulten op maandag dienen vóór het weekend geannuleerd te worden (dus op vrijdag vóór 18.00 uur).

Zorg moet voor iedereen bereikbaar zijn. Mochten er onoverkomelijke problemen optreden door financiële omstandigheden, dan kunnen we samen kijken hoe we hier een oplossing voor kunnen vinden.