Nederlands English

Neuro Emotionele Integratie (NEI)

NEI - Neuro Emotionele Integratie bij Suzanne Janssen - Praktijk voor Natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Soms merk je dat dingen niet zo lekker gaan in je leven zoals je zou willen. Je wil graag iets, maar durft niet goed omdat je denkt dat je het niet kan. Je hebt steeds weer een botsing met een bepaalde collega. Of je bent heel bang voor honden, terwijl je rationeel ook wel weet dat echt niet alle honden bijten, eigenlijk het overgrote merendeel niet. Zomaar een paar voorbeelden.

NEI is een methode om de oorzaken van bepaald gedrag of bepaalde emoties op te sporen en die los te laten. Dat kan op een vrij lichte manier, zonder al die emoties nog eens ten diepste te moeten doorleven. Je zult merken dat er van binnen iets veranderd, dat wat eerst zo speelde weg lijkt te zijn of naar de achtergrond verdwijnt. Dat je vrijer bent. Soms kunnen ook lichamelijke klachten verdwijnen, als deze een emotionele oorzaak hadden.

NEI is ook heel geschikt voor baby’s, en kinderen die ergens tegenaan lopen of met  ‘lastig’ gedrag.

Klik hier voor een leuk kort filmpje dat weer op een andere manier uitlegt wat NEI is, gemaakt door een collega. Met NEI kun je snel tot de kern komen en zo bepaalde gedachten en emoties veranderen, zonder daar jarenlange therapie voor nodig te hebben. Er is veel mogelijk! Ik wens je toe dat je mag stralen en je vrij mag voelen!

Hier kun je lezen hoe cliënten NEI ervaren bij Praktijk Suzanne Janssen.