Nederlands English

Praktijk Suzanne Janssen - Natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Essentie Werk goede ervaringen

Essentie Werk ervaringen

Graag weten hoe mensen Essentie Werk hebben ervaren? Hieronder een aantal ervaringsverhalen van cliënten, zodat je je er een beter beeld van kan vormen.

‘Een aantal jaar geleden maakten vrienden me attent op de praktijk van Suzanne. Ik zat toen lichamelijk en psychisch in een heel moeilijke periode en in de eerste sessies werkten we vooral aan het opnieuw opbouwen van energie en hoe ik mezelf door natuurlijke supplementen en verandering van voedingspatroon in mijn genezingsproces kon ondersteunen. Binnen enkele weken zijn mijn darmklachten verdwenen en voelde ik me stukje bij beetje stabieler worden.

Ik loop nog steeds bij Suzanne (in grotere tussenpozen van enkele maanden) en inmiddels ligt de focus van de behandeling meer op het psychische en emotionele stuk. Haar warme en waarderende manier van communiceren, haar fijn geschoolde intuïtie en haar openheid scheppen een ruimte waarin op een bijzondere manier genezing plaats kan vinden. Mijn ontwikkelingsproces staat centraal en ik ben er actief bij betrokken. We kijken samen naar wat er speelt op een dieper niveau en haar input is steeds ingebed in een authentiek contact. Dat is voor mij heel waardevol.

Ik heb best veel (ook veel goede) ervaring met natuurgeneeskundige specialisten. Wat het werken met Suzanne voor mij echter heel bijzonder maakt, is haar extreem fijngevoelige en nauwkeurige afstemming op de ander (zij noemt dat ‘intunen’), die zij in een wijdse background van doorleefde kennis toepast. Dat ben ik maar zelden tegengekomen.

Dank je wel, Suzanne. Het is een eer en ook een groot plezier om met je te mogen werken’.

-Lisa –

‘Ik kwam bij Suzanne vanwege chronische pijnlijke en stijve schouders, waardoor ik soms ook hoofdpijnklachten had. Na twee behandelingen is het zo goed als weg en voel ik me in het algemeen een stuk vrijer, steviger en meer ontspannen. Ik ben onder de indruk hoe goed Suzanne op mij kon afstemmen. Zij voelde precies de spanning in mijn lijf die ik voelde. Zij kon er woorden aan geven die ikzelf moeilijk kon vinden.  De herkenning deed me goed.

Toen Suzanne haar handen op mijn schouders legde en mij een healing gaf voelde ik de spanning wegvloeien. Haar healing hielp mij te wortelen en in contact met mijn diepere wezen te komen. En grote rust en blijdschap groeide in mij. En de wens: van hieruit wil ik leven’.

-Jule –


‘Beste Suzanne, jij hebt mij geholpen op zo’n manier als niemand anders deed. Je keek naar wat
écht goed voor mij was, en luisterde goed naar alles wat ik je vertelde. Je hebt mij mezelf leren kennen en accepteren: en dit zal ik altijd mij dragen. Bedankt voor alles’.

Groetjes Roos –