Nederlands English

Praktijk Suzanne Janssen - Natuurgeneeskunde, NEI en Luisterkind goede ervaringen

Natuurgeneeskunde en hormoonfactor ervaringen

De Hormoonfactor Methode is gestoeld op natuurgeneeskundige principes en is een deel van mijn natuurgeneeskundige behandeling. Daarom vind je op deze pagina ervaringen met beide.

‘Al jaren had ik last van vermoeidheid, onrust in mijn hoofd, allergieën, andere darmklachten en hormonale onbalans. Ik probeerde veel alternatieve geneeswijzen die voor een deel of niet blijvend werkten. In een enkele sessie spoorde Suzanne de oorzaak van mijn klachten op. Ze gaat grondig te werk door gerichte vragen te stellen. Het is fijn om bij haar te zijn door haar ontspannen manier van werken en duidelijke uitleg over haar bevindingen. Die bevindingen sloten helemaal aan bij mijn beleving. Zij vond het ontbrekende puzzelstukje! Een enorme stimulans om vol vertrouwen te gaan werken aan m’n gezondheid. Suzanne gaf duidelijke adviezen over voeding en voedingssupplementen om mijn darmwand- en flora te herstellen en m’n hormonen weer op de rit te krijgen. In voelde mij in no time weer zoals een dertiger zich zou moeten voelen: energiek, vrolijk, mentaal sterk en m’n hormonen zijn in balans. Suzanne is echt een warme professional. Bedankt voor alles!’ 

– Rianne –

 

‘Pijnlijke gewrichten was mijn reden om bij Suzanne in behandeling te gaan. Zowel fysiek, emotioneel en energetisch is hier aan gewerkt. Het was belangrijk om als eerste mijn voedingspatroon te wijzigen, meer koolhydraatarm te gaan eten. Dat lukte mij in eerste instantie niet, maar het is Suzanne gelukt om mij te motiveren die omslag te maken. En dat is knap! Ik heb een fysieke verandering ervaren en kon na een week mijn gewrichten al soepeler bewegen. Ook op de andere terreinen is aan mijn gezondheid gewerkt. Ik kan weer een hele poos vooruit met de (voedings)adviezen en tips naar een gezonder leven.

Suzanne, je hebt me heel goed geholpen, ik ben blij dat ik bij jou ben terechtgekomen, je voelde me goed aan en je bent heel betrokken en grondig. Bedankt!’

-Dorothé –

 

‘Het consult bij Suzanne was heel fijn. Ze nam alle tijd voor me en ik voelde me heel erg ontspannen. Ze luisterde heel erg goed naar mijn verhaal en stelde gerichte vragen.

Ik kwam bij haar omdat ik last had van chronische voorhoofdsholte ontsteking. Deze is helemaal overgegaan: nu een half jaar later heb ik nog steeds geen voorhoofdsholte ontsteking gehad! De medicijnen die ik door het consult heb gekregen hebben mij erg helpen ontgiften en hebben ook andere zaken verlicht. Bedankt Suzanne, je bent een warm en liefdevol mens!’

– Linda –

 

Onder het motto “Baat het niet, schaadt het niet”  ben ik bij Suzanne terechtgekomen. Ik was altijd sceptisch tegenover alternatieve geneeswijzen. Na een lang intake-gesprek werd ik mbv biotensor getest op ik weet niet hoeveel verschillende ziektes en/of afwijkingen. Hiermee werden sporen van Pfeiffer, sporen van de MRSA bacterie en aanwezigheid van de Helicobacter bacterie geconstateerd.  Ik vond dit frappant omdat deze alle drie naar mijn klachten wezen: vermoeidheid en spijsvertering.

Ik kreeg verschillende homeopathische middelen hiervoor voorgeschreven en na enkele weken constateerde ik al verbetering. Mijn maagklachten waren nagenoeg verdwenen en mijn vermoeidheid, die ik in het begin inschaalde op 6-7 op een schaal van 10, ging naar 3-4, een hele vooruitgang! Ook kreeg heilaarde voorgeschreven voor het reinigen van mijn darmen, wat de spijsvertering zou verbeteren. Hier ben ik nog steeds me bezig. Bij een 2e meting waren de Pfeiffer en de MRSA niet meer aanwezig en de kuur tegen de Helicobacter werd verlengd.

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Suzanne en heb de hele behandeling als prettig en professioneel ervaren.  Ik ben blij met de vooruitgang die ik gemaakt heb, want het beïnvloedde mijn leven behoorlijk’.

–  Dhr Janssen –