Nederlands English

Werkwijze Suzanne Janssen - Praktijk voor Natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Nijmegen en omgeving

Werkwijze

Als je met een klacht komt, gaan we eerst onderzoeken waar die vandaan komt. Een klacht kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Puur fysiek zoals een scheve wervel of een infectie met een bacterie of virus. Maar oorzaken kunnen ook liggen op het gebied van voeding, erfelijke aanleg, een energetische verstoring of onverwerkte emoties. Vaak spelen er meerdere oorzaken mee, zeker bij langdurige of complexe klachten. Omdat lichaam en geest een eenheid vormen, kan er bij emotionele klachten soms ook een lichamelijke oorzaak zijn en vica versa. Doordat we al deze factoren meenemen, wordt er heel grondig in kaart gebracht wat er allemaal meespeelt in de disbalans die je ervaart. Door vanuit een totaalplaatje te kijken, wordt de kans op genezing groter. Van daaruit kunnen we dan bepalen wat passende middelen zijn om te werken aan genezing/heling.

Door de jaren heen heb ik me een heel scala aan werkvormen eigen gemaakt. Ik heb opleidingen gedaan in de Natuurgeneeskunde (o.a. kruidengeneeskunde, voedingsadviezen, bachbloesems en homeopatische middelen), de Hormoonfactor methode, Neuro Emotionele Integratie (NEI), healing en de Luisterkind methode. Daarnaast is er door de jaren heen een eigen werkwijze ontstaan die ik Essentie Werk noem. Naar aanleiding van je hulpvraag kijken we wat je op dit moment nodig hebt. Indien nodig verwijs ik je door.

In het uitklapmenu onder Werkwijze, vind je een verdere beschrijving van de verschillende methodes die ik gebruik. Mocht je nog vragen hebben over hoe ik te werk ga, leg ik graag meer aan je uit!