Nederlands English

Praktijk Suzanne Janssen - Natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach goede ervaringen

Ervaringen

Om een beter beeld te krijgen van de praktijk, mijn werkwijze en de verschillende methodes die ik gebruik, kun je naast de meer algemene ervaringen op deze pagina, ook per methode een aantal ervaringsverhalen van cliënten lezen. Klik hiervoor op de kopjes van het uitklapmenu. Mocht je nog vragen hebben, voel je vrij om contact op te nemen!

 

Ik heb alleen maar positieve woorden voor Suzanne Janssen. Ze is professioneel, betrokken, warm en erg kundig. Alles komt aan bod en alle vragen/problemen worden uitgebreid bekeken en passend behandeld. Na een aantal behandelingen voel ik me een ander mens! Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken!

-Marlou

 

Suzanne is professioneel, breed onderlegd, persoonlijk en zeer integer. Haar behandelingen: allesomvattend, effectief en efficiënt. Ze kijkt naar de mens als geheel en weet op nauwgezette wijze “pijnpunten” op welk vlak dan ook boven water te krijgen. Ze levert maatwerk en een optimale begeleiding.
Ik ben dankbaar Suzanne te hebben mogen ontmoeten. Ze heeft me ontzettend veel gebracht!

– Alice –

 

‘Ik kwam bij Suzanne omdat ik meer prikkels opvang dan een gemiddeld persoon. In mijn dagelijks leven had ik hier veel last van. Ik was natuurlijk best wel zenuwachtig voor de afspraak omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Bij binnenkomst liet ze mij eerst even ‘landen’, om even echt letterlijk binnen te komen. Ze begon niet meteen met vragen maar eerst even rustig beginnen met een lekker kopje thee. Ze stelde me op mijn gemak, ze gaf mij een open gevoel en een veilige sfeer.

Suzanne begon op een rustige manier vragen te stellen, als ik het antwoord even niet wist, gaf ze daar rustig de tijd voor om over na te denken. Na een paar vragen gebruikte ze de biotensor. Dit is een apparaatje dat wordt gebruikt om de antwoorden uit je onderbewustzijn te laten zien. Soms zeg je iets, maar diep van binnen vind je eigenlijk iets anders, daar is het voor.  Na de vragen en de biotensor kwam het erop neer dat ik een ‘high sensitive person’ ben, oftewel hoog gevoelig. Met deze informatie vallen verschillende stukjes op zijn plek, het geeft meer rust nu ik dit weet. Suzanne heeft me daarna tips gegeven hoe ik hiermee om zou kunnen gaan, dat was erg fijn. Kortom, het was een fijn gesprek en ik heb er zeker iets aan gehad, waardoor het mijn dagelijks leven nu soepeler verloopt’.

-Liefs Myrthe –