Praktijk Suzanne Janssen - Natuurgeneeskunde, NEI, Luisterkind, Trainer Hormoonfactor Coach goede ervaringen

Ervaringen

Enkele voorbeelden van hoe cliënten een natuurgeneeskundige behandeling, een NEI sessie en/of een Luisterkind afstemming hebben ervaren:

 

Luisterkind – ervaringen

‘Via de Kiind facebook groep ben ik toevallig bij Suzanne terechtgekomen midden in een fase waar ik me geen raad meer wist met mijn dochter van 19 maanden. Ik was meteen erg nieuwsgierig en heb Suzanne gelijk geschreven. Mijn dochter was extreem onrustig, niet alleen s ‘nachts maar ook overdag en ik voelde me erg alleen met dit probleem. Alles voelde als teveel en ik wist dat ik iets over het hoofd zag maar daar niet bij kon komen.

Suzanne reageerde heel erg snel en binnen een paar dagen na de betaling heb ik de afstemming gekregen. Mijn man en ik waren erg verrast en ontroerd. Het was ook confronterend om te lezen waar mijn dochter mee zat en ik voelde gelijk meer compassie voor haar. We hebben ook nog een levensmiddelen allergietest bij Suzanne gedaan om zeker te weten of haar drukke gedrag ook met allergieën te maken had, dus dat gaf ook extra steun.

Binnen 2-3 weken merkte ik duidelijke veranderingen bij haar, vooral wat betreft het slapen, ze ging eindelijk langer slapen (!) Voor onze zoon hebben we ook nog een afstemming gedaan om beide kinderen een nieuwe start mee te kunnen geven en wij als ouders nu beter kunnen handelen naar wat ze van ons nodig hebben. Ik heb de afstemmingen uitgeprint en probeer er telkens weer bij stil te staan en van te leren in het dagelijks leven. Bedankt Suzanne voor je mooie werk!’

-Eva –

 

‘Dank je wel voor deze hele bijzondere Luisterkind afstemming. Goh- ik zat net hier en was helemaal ontroerd… grote (h)erkenning, echt 100% raak. Resoneert helemaal met hoe het van binnen voelt, zo mooi verwoord. Puh… tjonge. Voel me nu even helemaal verzacht. Wat een groot onderwerp! Er vallen een boel losse puzzelstukjes op hun plek. Dat het zo diep kan gaan. Ongelooflijk! Heel erg bedankt Suzanne. Het voelt echt waardevol voor mij en ik denk inderdaad dat ik het nog een aantal keren moet lezen om het allemaal te bevatten’.

– Deike –

 

‘In augustus van dit jaar heb ik contact gezocht met Suzanne Janssen om te vragen of de Luisterkind Methode misschien iets zou kunnen zijn voor mijn zoon Jens. Jens is 8 jaar oud. Na onze verhuizing zo anderhalf jaar geleden kreeg ik het gevoel dat Jens niet meer lekker in zijn vel zat. Vooral de nieuwe school stond hem tegen. Ergens in september heeft Suzanne, op afstand, een luisterkindsessie met Jens gedaan. Sindsdien horen we van de leerkrachten dat Jens meer ontspannen is. Opmerkelijk vind ik dat Jens voor de sessie vertelde dat hij een stem in zijn hoofd hoorde die hem aanzette tot het doen van stoute dingen. Nu geeft hij aan zich niet te kunnen herinneren daar last van te hebben gehad. De stem is kennelijk weg. Wat kan ik verder zeggen, ik zou natuurlijk willen vertellen dat Jens nu graag naar school gaat, maar dat is nog steeds niet het geval. Er is wel meer ruimte gekomen en dat vind ik een grote winst’.

– Herman –

 

Neuro Emotionele Integratie (NEI) – ervaringen

‘Afgelopen vrijdag een behandelserie NEI bij Suzanne afgesloten.

Ik vergelijk NEI altijd met een CSI speurtocht in het verleden en daarvoor heb je als speurder/therapeut een open, onderzoekende, empathische, inventieve, flexibele en intelligente aard nodig, die je op het juiste moment de juiste vragen laat stellen. Toevallig allemaal eigenschappen die een goede filosoof(e) dient te hebben en ze zijn als in geen ander in Suzanne verenigd, wat haar in mijn ogen een erg goede NEI therapeute maakt.

Ik heb zelf ruim 20 jaar ervaring met NEI, dus weet wel een beetje waar ik over praat en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen’.

-Robin Veldema –

 

‘Ik kwam bij Suzanne vanwege terugkerende depressieve periodes. De afgelopen jaren werden die langer en intenser. Ook kwam ik voor behandeling van mijn heftige menstruatie-buikpijn.

Ik vind het erg bijzonder dat ik nu kan zeggen dat ik me al 2 ruim maanden heel goed en stabiel voel. Er is iets groots op een diepere laag veranderd. Wat een kracht gaat er uit van deze manier van werken. Het raakte me wat er allemaal naar voren kwam als achterliggende oorzaken van mijn klachten. Zo bijzonder om daarmee in contact te komen. Na vier behandelingen gericht op mijn stemming voel ik me nu licht, ontspannen, energiek en liefdevol. Suzanne weet bij mij precies de juiste snaar te raken in haar manier van werken; zorgvuldig, warm, rustig en deskundig. De afgelopen twee keer ben ik bij haar geweest voor mijn menstruatie-pijn. Daar worstel ik al jaren mee. Nu heb ik de afgelopen twee maanden voor het eerst twee volledig pijnvrije menstruaties ervaren!

Lieve Suzanne, enorm bedankt!! Door jou ziet mijn leven er nu heel anders uit. Ik ga dankbaar, met vertrouwen en levenslust verder op mijn weg. Dat gun ik iedereen’.

-Warme groet, van een nog steeds verwonderde Annelieke –

 

‘Ik kwam bij Suzanne in de praktijk voor een NEI-sessie. De praktijkruimte is aangenaam, rustig en licht. Suzanne geeft je de tijd om even te landen voordat ze met de sessie begint. Dat is prettig, want daardoor krijg je het gevoel welkom te zijn en dat je je niet hoeft te haasten. Wat mij het meest opviel tijdens de sessie was haar rust en professionaliteit. Er worden geen lukrake interpretaties gedaan, maar alle vragen worden neutraal gesteld en met behulp van de biotensor wordt er steeds gerichter naar de kern van de hulpvraag toegewerkt. Wat overigens verrassend verhelderend en confronterend was. Het bracht precies dat naar de oppervlakte wat al jaren net buiten mijn bewustzijn lag, zodat er inzicht ontstond in de belemmering waarvoor ik kwam. Vervolgens werden er concreet handvatten gegeven om met dit nieuwe inzicht het belemmerend patroon te kunnen doorbreken. Ik sta elke dag kort stil bij wat de sessie me gebracht heeft. Voor mij persoonlijk is er veel verademing en lucht ontstaan aangaande mijn hulpvraag na deze ene sessie. De methodische en professionele aanpak van Suzanne heb ik daarbij als heel prettig ervaren’.

-Lotte –

 

‘Hoi Suzanne, door jouw behandeling heb ik een pijnlijk stuk uit mijn verleden makkelijker kunnen verwerken. Voor ik bij jou binnen stapte wist ik niet waar NEI voor stond, maar je hebt het mij rustig uitgelegd waarna je de sessie begon. Ik kon voor de sessie niet goed uitleggen waar mijn pijn zat maar na je vragen en mijn antwoorden vanuit mijn onderbewuste werd het wel vrij snel duidelijk. We zijn al weer even een jaar verder, maar ik mag nog vaak even terug grijpen naar de antwoorden die naar voren zijn gekomen tijdens mijn bezoek aan jou. Nogmaals heel erg bedankt voor wat je samen mij mij hebt gedaan’.

-Warme groet Yord –

 

‘Na heel prettig ontvangen te worden, voelde ik gelijk de rust die Suzanne Janssen uitstraalt. Ik heb de behandeling als zeer bijzonder ervaren. Ongelofelijk hoe belemmeringen benoemd worden die ik nog niet had uitgesproken en die helemaal kloppen. Een totale verrassing uit welke hoek mijn belemmeringen ook voortkomen. Juist waarvan ik het niet had verwacht. Dit had ik nooit kunnen weten. Ik ben een ervaring rijker en voelde gelijk een rust over me heen komen die ik al lange tijd niet meer had gevoeld. Ik kan iedereen Suzanne aanraden. Na meerdere psycholoog bezoeken heb ik na dit bezoek pas eindelijk antwoord op mijn vragen waar ik al jaren mee worstel. Suzanne, bedankt!’

– Groetjes Marloes –

 

‘Mensen die mij kennen zullen zich afvragen waarom ik bij een Praktijk voor Natuurgeneeskunde zou consulteren. Maar er zijn van die perioden in je leven dat dingen niet meer lekker lopen. Sterker nog; dat je denkt de grip volledig kwijt te zijn en dat de dingen je gebeuren zonder dat je daar de regie nog over hebt. In die staat kwam ik bij Suzanne. Zelf wist ik niet meer aan welke knoppen ik moest draaien en liet toe dat Suzanne mij hielp.

Suzanne heeft mij onderzocht en behandeld. De vragen en twijfels die ik had verdwenen en ik kwam weer tot mezelf. De dingen in mijn leven liepen weer en ik had weer de regie over mijn leven en mijn prestaties. Ik ben erg blij dat ik deze, voor mij niet logische stap, heb gezet en haar mijn blokkades heb toevertrouwd. Het “hoe en wat” zij doet kan ik niet verklaren maar ik moet toegeven dat zij op mij een heilzame werking heeft gehad. De periode na haar behandeling voelde ik mij rustiger en zelfverzekerder. Ik heb er veel baat bij gehad en ben haar erg dankbaar’.

– Peter –

 

‘Ik ging naar Suzanne voor een emotionele klacht, namelijk het gevoel van strengheid naar mijzelf i.c.m. schuldgevoelens naar mijn kinderen toe. Door de NEI sessie ben ik erachter gekomen waar de bron hiervan ligt en heb een homeopathisch middel en een affirmatie gekregen om dit op te lossen cq te integreren. Al direct na de sessie voelde ik mij opgelucht. Het patroon van strengheid naar mijzelf is na één consult niet compleet opgelost, maar het voelt alsof er een last van mij afgevallen is. Tevens heeft Suzanne doorgemeten wat de oorzaak voor de frequente verkoudheden van mijn kinderen kan zijn. Hier kwam een zeer gedetailleerd stappenplan uit van orthomoleculaire voedingstekorten aanvullen tot vaccins ontstoren d.m.v. homeopathie. Dit proces is nog bezig en ik hoop dat ook dit verlichting brengt.

Bedankt Suzanne, ik heb mij heel goed bij de consulten met jou gevoeld. Jij geeft vertrouwen, bent geduldig en zeer betrokken en straalt veel warmte en hartelijkheid uit! Tot een volgende keer’.

–  Mevrouw Otten –

 

In de Wijkkrant van Nijmegen-Oost van oktober 2017 stond een uitgebreid artikel naar aanleiding van een NEI-sessie in mijn praktijk. Voor de vaste rubriek ‘Proefkonijn’ kwam Wijkkrantreporter Simone Kiekenbosch eens ervaren wat een NEI-sessie zoal is en doet. Klik hier om het artikel te lezen!

 

Natuurgeneeskunde – ervaringen

‘Ik kwam bij Suzanne omdat ik meer prikkels opvang dan een gemiddeld persoon. Ik had hier veel last van in mijn dagelijks leven. Ik was natuurlijk best wel zenuwachtig voor de afspraak omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Bij binnenkomst liet ze mij eerst even ‘landen’, om even echt letterlijk binnen te komen. Ze begon niet meteen met vragen maar eerst even rustig beginnen met een lekker kopje thee. Ze stelde me op mijn gemak, ze gaf mij een open gevoel en een veilige sfeer. Suzanne begon op een rustige manier vragen te stellen, als ik het antwoord even niet wist, gaf ze daar rustig de tijd voor om over na te denken. Na een paar vragen gebruikte ze de biotensor. Dit is een apparaatje dat wordt gebruikt om de antwoorden uit je onderbewustzijn te laten zien. Soms zeg je iets, maar diep van binnen vind je eigenlijk iets anders, daar is het voor. Na de vragen en de biotensor kwam het erop neer dat ik een ‘high sensitive person’ ben, oftewel hoog gevoelig. Met deze informatie vallen verschillende stukjes op zijn plek, het geeft meer rust nu ik dit weet. Suzanne heeft me daarna tips gegeven hoe ik hiermee om zou kunnen gaan, dat was erg fijn. Kortom, het was een fijn gesprek en ik heb er zeker iets aan gehad, waardoor het mijn dagelijks leven nu soepeler verloopt’.

-Liefs Myrthe –

 

‘Pijnlijke gewrichten was mijn reden om bij Suzanne in behandeling te gaan. Zowel fysiek, emotioneel en energetisch is hier aan gewerkt. Het was belangrijk om als eerste mijn voedingspatroon te wijzigen, meer koolhydraatarm te gaan eten. Dat lukte mij in eerste instantie niet, maar het is Suzanne gelukt om mij te motiveren die omslag te maken. En dat is knap! Ik heb een fysieke verandering ervaren en kon na een week mijn gewrichten al soepeler bewegen. Ook op de andere terreinen is aan mijn gezondheid gewerkt. Ik kan weer een hele poos vooruit met de (voedings)adviezen en tips naar een gezonder leven.

Suzanne, je hebt me heel goed geholpen, ik ben blij dat ik bij jou ben terechtgekomen, je voelde me goed aan en je bent heel betrokken en grondig. Bedankt!’

-Dorothé –

 

‘Het consult bij Suzanne was heel fijn. Ze nam alle tijd voor me en ik voelde me heel erg ontspannen. Ze luisterde heel erg goed naar mijn verhaal en stelde gerichte vragen.

Ik kwam bij haar omdat ik last had van chronische voorhoofdsholte ontsteking. Deze is helemaal overgegaan: nu een half jaar later heb ik nog steeds geen voorhoofdsholte ontsteking gehad! De medicijnen die ik door het consult heb gekregen hebben mij erg helpen ontgiften en hebben ook andere zaken verlicht. Bedankt Suzanne, je bent een warm en liefdevol mens!’

– Linda –

 

‘Mijn klachten begonnen met vermoeidheid. ’s Middags was ik al doodmoe en ook na elke maaltijd wilde ik het liefst gaan liggen. Spijsvertering eiste al mijn energie op en naderhand lag ook bijna elke maaltijd me zwaar op de maag. Via huisarts, bloedonderzoeken, cardioloog, inspanningstest, maagonderzoek, internist en nog meer bloedonderzoeken werd niets gevonden. Van één kant was ik hier natuurlijk blij mee, maar de klachten bleven. (Ik moest er maar mee leren leven.)

Onder het motto “Baat het niet, schaadt het niet”  ben ik bij Suzanne terechtgekomen. Ik was altijd sceptisch tegenover alternatieve geneeswijzen. Na een lang intake-gesprek werd ik mbv biotensor getest op ik weet niet hoeveel verschillende ziektes en/of afwijkingen. Hiermee werden sporen van pfeiffer, sporen van de MRSA bacterie en aanwezigheid van de helicobacter bacterie geconstateerd.  Ik vond dit frappant omdat deze alle drie naar mijn klachten wezen: vermoeidheid en spijsvertering.

Ik kreeg verschillende homeopathische middelen hiervoor voorgeschreven en na enkele weken constateerde ik al verbetering. Mijn maagklachten waren nagenoeg verdwenen en mijn vermoeidheid, die ik in het begin inschaalde op 6-7 op een schaal van 10, ging naar 3-4, een hele vooruitgang! Ook kreeg heilaarde voorgeschreven voor het reinigen van mijn darmen, wat de spijsvertering zou verbeteren. Hier ben ik nog steeds me bezig. Bij een 2e meting waren de pfeiffer en de MRSA niet meer aanwezig en de kuur tegen de helicobacter werd verlengd.

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Suzanne en heb de hele behandeling als prettig en professioneel ervaren.  Ik ben blij met de vooruitgang die ik gemaakt heb, want het beïnvloedde mijn leven behoorlijk’.

–  Dhr Janssen –