Nederlands English

Praktijk Suzanne Janssen - Luisterkind, natuurgeneeskunde, NEI, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Luisterkind – luisteren op een dieper niveau

“Hoe je het onder woorden brengt. Wauw! En JA, precies zo voelt het. Prachtig!!! Precies zòòòò. Hoe “weet” je dat? Ik dank je van harte! Ik heb hem nu een paar keer gelezen en het gaat echt heel diep. Wauw!”

Wil je een stapje dieper? Dan is Luisterkind misschien iets voor jou! Door middel van de Luisterkind methode ga ik op een dieper niveau in gesprek met jou, of je kind. Dat gebeurt in de energie, je hoeft er dus niet fysiek bij aanwezig te zijn. Dit heet een ‘afstemming’: ik stem me in de energie af op jou (of je kind), en maak zo contact. Je zou het contact op zielsniveau kunnen noemen. In dat gesprek neem ik de vragen mee die jij hebt. Zo kun jij of je kind op een dieper niveau antwoorden krijgen en vertellen wat er speelt. Dit wordt op papier weergegeven en naar jou opgestuurd. Je krijgt niet alleen meer inzicht, concrete antwoorden en handvatten vanuit je eigen diepere wijsheid, soms kan er tijdens de afstemming zelf al direct een verandering doorgezet worden.
Luisterkind Praktijk voor Natuurgeneeskunde en NEI Suzanne Janssen Nijmegen en omgeving

De Luisterkindmethode

De Luisterkind methode is er voor iedereen, voor volwassenen en kinderen. Als volwassene kun je een afstemming aanvragen bij alle vragen die je in het leven hebt: als je ergens in vastloopt, meer inzicht wil krijgen, bij onbegrepen lichamelijke klachten etc. Ook als ouder kun je een afstemming aanvragen. Kinderen laten vaak via hun gedrag, lichaam of emoties weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden om duidelijk te krijgen waarom je kind bepaald gedrag vertoont en wat het nodig heeft. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van Diana Hendriks, de grondlegster van de Luisterkind methode. Wil je een aantal ervaringen lezen van mensen die een Luisterkind afstemming voor henzelf of hun kind hebben aangevraagd? Lees dan hier.

Luisterkind is er voor iedereen die gehoord wil worden. Jong of oud, man of vrouw, welke culturele of religieuze achtergrond je ook hebt. Er wordt contact gemaakt met wie jij of je kind is, voorbij alle labels. Luisterkind is er voor iedereen, zelfs voor de geboorte en na de dood. Voor dit laatste zijn er een aantal speciale afstemmingen.

Kinderwens

Helaas is zwanger worden niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een Kinderwens-afstemming kan helpen inzicht te geven waarom een vrouw die graag moeder wil worden niet zwanger wordt. Net als bij een ‘gewone’ afstemming, start ik met open te luisteren naar wat er in jou op een dieper niveau speelt. Wil je diep van binnen wel kinderen of zijn er misschien andere redenen waarom deze wens opkomt? Heb je zelf nog iets nodig voordat je moeder wordt, mogen er misschien nog specifieke stappen gezet worden? Ook wordt er gekeken of er al een zieltje in de buurt is dat jou als moeder heeft uitgekozen en jouw kindje wil worden. Zo krijg je meer inzicht en concrete handvatten.

Geboortebegeleiding

Hoe mooi is het als je als ouder(s) je kindje al beter leert kennen terwijl het nog in de buik zit? Dat kan met een Geboortebegeleiding-afstemming! Dit is een speciale afstemming, omdat er niet één, maar vier afstemmingen gemaakt worden gedurende een periode van vier weken. We spreken samen een vast tijdstip af waarop dit gebeurt. Als moeder maak je van dit moment even een rustig moment voor jezelf en je kindje, eventueel samen met de aanstaande papa erbij. Tegelijkertijd stem ik af op jullie kindje en stuur na een half uur een mail met de afstemming. Vragen die je/jullie aan je kindje hebben, worden steeds meegenomen in de afstemmingen. Je zult zien dat het contact met je kindje gedurende deze vier weken steeds meer verdiept. Een hele mooie voorbereiding op de geboorte! Geboortebegeleiding kan vanaf ongeveer 28 weken zwangerschap worden aangevraagd. De prijs is €145 voor de serie van vier afstemmingen. Ervaring leert dat het echt een cadeautje is voor de aanstaande moeder of ouders!

Levensbrug

Een Levensbrug-afstemming slaat een brug tussen het leven en daarna. Het kan ingezet worden voor mensen die richting overlijden gaan of overleden zijn. Zo kan ook aan hen een stem gegeven worden. Denk aan mensen die in coma of die op de intensive care liggen, of aan mensen die niet meer goed aanspreekbaar zijn omdat ze een vorm van de dementie of Korsakov hebben. Wat zijn hun wensen nog, wat willen ze nog graag vertellen of delen voordat ze overgaan? Of misschien wil je als naaste zelf bepaalde vragen aan hen stellen of weten hoe je ze het beste kan ondersteunen in deze periode.

Een Levensbrug-afstemming is er ook voor mensen die al overleden zijn, zelfmoord hebben gepleegd, of bij doodgeboren kindjes, miskramen of abortussen. Dit zijn vaak heftige gebeurtenissen die moeilijk te verwerken zijn voor de omgeving en nabestaanden. Een Levensbrug-afstemming kan in zo’n geval een brug slaan tussen de naasten en de persoon die overleden is. Onbeantwoorde vragen kunnen nog gesteld worden, waardoor het geheel meer compleet wordt. Dat kan voor beide partijen meer rust en verlichting brengen, het kan het welzijn van de aanvrager en degene die is overleden ten goede komen.

Bedrijfsafstemming

Het is ook mogelijk een afstemming op je bedrijf te laten maken. Wat wil je bedrijf? Welke richting wil het uit? Wat heeft het nodig om te kunnen floreren? Welke oplossingen voor bepaalde problemen komen er naar voren? Met een bedrijfsafstemming leg ik contact met de ‘ziel’ van je bedrijf en luister ik wat die te vertellen heeft. En net zoals bij elke Luisterkind afstemming, komen ook daar concrete handvatten uit. Zodat je weet welke stappen te zetten om de hobbels waar je met je bedrijf tegenaan loopt, te nemen.

Een afstemming aanvragen

Je kan een afstemming aanvragen door een mailtje te sturen. Ik stuur je dan een mail met een begeleidend schrijven en vraag je om een beschrijving van de situatie en de vragen die je voor jezelf of je kind hebt, en een foto. Als je kind ouder is dan 10 jaar, moet het zelf toestemming geven voor de afstemming. Een persoonlijke afstemming kost €90 en een bedrijfsafstemming €125.

Naast Luisterkindwerker, ben ik ook Luisterkindtrainer. Ben je geïnteresseerd om deze prachtige en diepgaande methode zelf te leren en in te zetten? Lees dan verder op de pagina over de Opleiding tot Luisterkindwerker!