Praktijk Suzanne Janssen - Luisterkind, natuurgeneeskunde, NEI, Trainer Hormoonfactor Coach Nijmegen en omgeving

Luisterkind – luisteren op een dieper niveau

“Hoe je het onder woorden brengt. Wauw! En JA, precies zo voelt het. Prachtig!!! Precies zòòòò. Hoe “weet” je dat? Ik dank je van harte! Ik heb hem nu een paar keer gelezen en het gaat echt heel diep. Wauw!”

Wil je een stapje dieper? Dan is Luisterkind misschien iets voor jou! Door middel van de Luisterkind methode ga ik op een dieper niveau in gesprek met jou, of je kind. Dat gebeurt in de energie, je hoeft er dus niet fysiek bij aanwezig te zijn. Dit heet een ‘afstemming’: ik stem me in de energie af op jou (of je kind), en maak zo contact. Je zou het contact op zielsniveau kunnen noemen. In dat gesprek neem ik de vragen mee die jij hebt. Zo kun jij of je kind op een dieper niveau antwoorden krijgen en vertellen wat er speelt. Dit wordt op papier weergegeven en naar jou opgestuurd. Je krijgt niet alleen meer inzicht, concrete antwoorden en handvatten vanuit je eigen diepere wijsheid, soms kan er tijdens de afstemming zelf al direct een verandering doorgezet worden.
Luisterkind Praktijk voor Natuurgeneeskunde en NEI Suzanne Janssen Nijmegen en omgeving

De Luisterkindmethode

De Luisterkind methode is er voor iedereen, voor volwassenen en kinderen. Als volwassene kun je een afstemming aanvragen bij alle vragen die je in het leven hebt: als je ergens in vastloopt, meer inzicht wil krijgen, bij onbegrepen lichamelijke klachten etc. Ook als ouder kun je een afstemming aanvragen. Kinderen laten vaak via hun gedrag, lichaam of emoties weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden om duidelijk te krijgen waarom je kind bepaald gedrag vertoont en wat het nodig heeft. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van Diana Hendriks, de grondlegster van de Luisterkind methode. Wil je een aantal ervaringen lezen van mensen die een Luisterkind afstemming voor henzelf of hun kind hebben aangevraagd? Lees dan hier.

Een afstemming aanvragen

Je kan een afstemming aanvragen door een mailtje te sturen. Ik stuur je dan een mail met een begeleidend schrijven en vraag je om een beschrijving van de situatie en de vragen die je voor jezelf of je kind hebt, en een foto. Als je kind ouder is dan 10 jaar, moet het zelf toestemming geven voor de afstemming.