Nederlands English

Praktijk Suzanne Janssen - Natuurgeneeskunde, NEI en Luisterkind goede ervaringen

Luisterkind – ervaringen

Enkele ervaringen van mensen die een Luisterkind afstemming hebben aangevraagd:

‘Via Facebook kwam ik bij Luisterkind terecht. Onze dochter van 8 maanden had nog geen nacht doorgeslapen, werd iedere 2/3/4 uur wakker. Ook overdag sliep ze erg weinig. Na veel geprobeerd te hebben wilde ik toch nog verder kijken. Ik wist niet precies of ik in een afstemming geloofde, maar wilde het graag proberen naar aanleiding van alle goede recenties. Erg snel kreeg ik de afstemming binnen. Ik las de eerste zinnen en m’n hart brak. Ik was zo emotioneel, ontroerd en ontdaan. Er werden dingen genoemd waar Suzanne geen weet van kon hebben. Het raakt je als je de dingen over je dochter leest waar ze mee struggelt. Suzanne heeft healing op bepaalde problemen gedaan en een allergie test afgenomen omdat m’n dochter blijkbaar last had van buikpijn. We hebben haar eetpatroon aangepast en zelf aan de andere punten gewerkt en geloof het of niet, ze slaapt tot op heden door! Ook overdag zijn der slaapjes langer en is ze een veel blijer kind. Ze kan nu ook meer op zichzelf zijn en zelf lekker spelen. Wat een verandering. En wat fijn om te weten wat er allemaal speelt/gespeeld heeft en we hier iets mee kunnen. Suzanne ontzettend bedankt!’

-Natasja –

‘Via de Kiind facebook groep ben ik toevallig bij Suzanne terechtgekomen midden in een fase waar ik me geen raad meer wist met mijn dochter van 19 maanden. Ik was meteen erg nieuwsgierig en heb Suzanne gelijk geschreven. Mijn dochter was extreem onrustig, niet alleen s ‘nachts maar ook overdag en ik voelde me erg alleen met dit probleem. Alles voelde als teveel en ik wist dat ik iets over het hoofd zag maar daar niet bij kon komen.

Suzanne reageerde heel erg snel en binnen een paar dagen na de betaling heb ik de afstemming gekregen. Mijn man en ik waren erg verrast en ontroerd. Het was ook confronterend om te lezen waar mijn dochter mee zat en ik voelde gelijk meer compassie voor haar. We hebben ook nog een levensmiddelen allergietest bij Suzanne gedaan om zeker te weten of haar drukke gedrag ook met allergieën te maken had, dus dat gaf ook extra steun.

Binnen 2-3 weken merkte ik duidelijke veranderingen bij haar, vooral wat betreft het slapen, ze ging eindelijk langer slapen (!) Voor onze zoon hebben we ook nog een afstemming gedaan om beide kinderen een nieuwe start mee te kunnen geven en wij als ouders nu beter kunnen handelen naar wat ze van ons nodig hebben. Ik heb de afstemmingen uitgeprint en probeer er telkens weer bij stil te staan en van te leren in het dagelijks leven. Bedankt Suzanne voor je mooie werk!’

-Eva –

‘Dank je wel voor deze hele bijzondere Luisterkind afstemming. Goh- ik zat net hier en was helemaal ontroerd… grote (h)erkenning, echt 100% raak. Resoneert helemaal met hoe het van binnen voelt, zo mooi verwoord. Puh… tjonge. Voel me nu even helemaal verzacht. Wat een groot onderwerp! Er vallen een boel losse puzzelstukjes op hun plek. Dat het zo diep kan gaan. Ongelooflijk! Heel erg bedankt Suzanne. Het voelt echt waardevol voor mij en ik denk inderdaad dat ik het nog een aantal keren moet lezen om het allemaal te bevatten’.

– Deike –

‘In augustus van dit jaar heb ik contact gezocht met Suzanne Janssen om te vragen of de Luisterkind Methode misschien iets zou kunnen zijn voor mijn zoon Jens. Jens is 8 jaar oud. Na onze verhuizing zo anderhalf jaar geleden kreeg ik het gevoel dat Jens niet meer lekker in zijn vel zat. Vooral de nieuwe school stond hem tegen. Ergens in september heeft Suzanne, op afstand, een luisterkindsessie met Jens gedaan. Sindsdien horen we van de leerkrachten dat Jens meer ontspannen is.

Opmerkelijk vind ik dat Jens voor de sessie vertelde dat hij een stem in zijn hoofd hoorde die hem aanzette tot het doen van stoute dingen. Nu geeft hij aan zich niet te kunnen herinneren daar last van te hebben gehad. De stem is kennelijk weg. Wat kan ik verder zeggen, ik zou natuurlijk willen vertellen dat Jens nu graag naar school gaat, maar dat is nog steeds niet het geval. Er is wel meer ruimte gekomen en dat vind ik een grote winst’.

– Herman –